Hovedinnhold

Totalleverandør av bygg, entreprenør og tømrertjenester

Vårt hovedmarked er i Vestfold, men vi leverer våre tjenester til alle i sentrale deler av østlandsområdet. Vi gjør jobber for både private, næringsliv og offentlige virksomheter.

Her ser du hva vi kan hjelpe deg med:

Ny arkitekttegnet bolig eller ferdighus

Er du på jakt etter en helt ny bolig, så har vi en stor referansebank som kan gi inspirasjon. Vi bygger nye eneboliger, eneboliger i kjede, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter i ulike stilarter.
Ta kontakt om du ønsker å bygge ny bolig.

Entreprenør

Vi har de senere år bygget oss opp som en viktig entreprenør i Vestfold og fylkene rundt. Vi gjør prosjektering, kalkulering og oppføring.
Ta kontakt om du behøver en entreprenør.

Tilbygg og restaurering

Vi har lang erfaring og mange gode referanser innen tilbygg og restaurering.

Vi koordinerer og sørger for høy kvalitet på det du ønsker hjelp til. Du forholder deg til en kontaktperson hos oss. Enklere blir det ikke.

Ved tilbygg og restaurering utføres arbeidene på en slik måte at det tas vare på bygningens karakter – samtidig som det legges til rette for at bygningen kan brukes mer effektivt fremover.

Ta kontakt om du behøver hjelp til tilbygg og restaurering.

Andre tjenester

Vi tar på oss små og store oppdrag innen:

  • Bad / våtrom
  • Kjøkken
  • Tak
  • Tegning

Som alltid når du jobber med oss:
Du får tilgang til svært erfarne fagarbeidere med yrkesstolthet, og som følger alle lover og forskrifter. Vi koordinerer og sørger for høy kvalitet på det du ønsker hjelp til. Du forholder deg til en kontaktperson hos oss. Enklere blir det ikke.
Ta kontakt med oss for mer informasjon og befaring.