Hovedinnhold

Oseberg Entreprenør – vi ivaretar detaljene

Vi er en totalentreprenør som bistår med planlegging, tegninger, nybygg, restaureringsprosjekter, samt store og små reparasjoner. Vi leverer også flotte ferdighus fra BoligPartner.

Vi legger stor vekt på de grunnleggende verdiene vi bygger vår virksomhet på. Vi tar mål av oss å være jordnære, engasjerte, nytenkende og kvalitetsbevisste, nettopp for å gi våre kunder trygghet til å velge oss som leverandør.

For å velge riktig leverandør handler det i stor grad om å se leverandørens referanser. Tryggheten for at prisen er riktig og at resultatet blir som avtalt er avgjørende elementer for en god opplevelse. Oseberg Entreprenør AS er et rett valg. Siden oppstarten i 2004 har vi etablert et høyt  kompetansenivå og samlet bred erfaring. Vi utfører oppdrag for private kunder og innenfor alle typer næring, bolig og offentlig virksomhet.

Vi ordner det
Blir du kunde hos oss, kan vi ta oss av alt – inkludert prosjektlederjobben. Vi koordinerer og sørger for høy kvalitet på det du ønsker hjelp til. Du forholder deg til en kontaktperson hos oss. Enklere blir det ikke.

Enebolig i sveitserstil i Tønsberg

“Jeg hadde hørt mye positivt om Oseberg Entreprenør fra venner og kjente, og derfor falt valget på dem når jeg skulle bygge nytt hus. Det er et valg jeg er meget godt fornøyd med. Jeg ønsket en klassisk enebolig i sveitserstil. Alt ble utført slik jeg ønsket det. Dette er fagfolk som er opptatt av detaljer. Jeg har fått mitt drømmehus!”

Arne Petter Marthinsen,
Enebolig i sveitserstil, Tønsberg