Hovedinnhold

Personvernregler for www.oseberg-entreprenor.no

Hos Oseberg Entreprenør AS er vi forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Vi jobber hardt for å følge det regelverk om personvern som til en hver tid er gjeldende. Samtidig er deler av regelverket åpen for tolkninger og «beste måter» å følge regelverket er ikke tydelige nok enda pr mai 2018. Endringer på denne siden kan mao komme.

NÅR SAMLER VI INN INFORMASJON OM DEG?
Det meste vi har av data om deg er data du selv gir oss når du bruker nettstedet vårt, f.eks når du kontakter oss om tjenester eller prosjekter per skjema på vår kontakt oss side, per e-post eller per telefon. 

HVILKEN TYPE INFORMASJON SAMLES?
Personopplysningene vi samler inn er data du selv oppgir når du kontakter oss. Det kan inkludere navn, e-postadresse, telefon, med mere. Oppgir du annen informasjon til oss når du kommuniserer med oss, kan også disse bli lagret.

HVORDAN BRUKES INFORMASJONEN DIN?
Vi bruker informasjonen for å ha et forretningsmessig forhold til deg som kunde:

  • Er du en av våre kunder, så bruker vi informasjonen for å gi deg support, opplysninger om prosjekter eller tilby deg andre relevante tjenester
  • Er du en mulig kunde, bruker vi informasjon for å kommunisere med deg videre om våre tjenester og prosjekter
  • Gjelder forespørselen noe annet, bruker vi informasjonen for å besvare din forespørsel

OPPBEVARING AV INFORMASJON
Vi er juridisk pålagt å lagre visse typer opplysninger for å oppfylle våre lovbestemte forpliktelser (f.eks i forhold til regnskap). Vi vil holde dine personlige opplysninger i våre systemer så lenge det er nødvendig for den aktuelle aktiviteten, eller så lenge det er angitt i en relevant kontrakt du har med oss.

HVEM HAR TILGANG TIL INFORMASJONEN DIN?
Det er ansatte i Oseberg Entreprenør AS som har tilgang til informasjonen. Vi verken selger eller leier informasjonen din til tredjepart.

HVORDAN DU KAN FÅ TILGANG TIL OG OPPDATERE INFORMASJONEN DIN
Nøyaktigheten av dine opplysninger er viktig for oss. Ønsker du utfyllende informasjon om eventuelle data vi har lagret om deg, vennligst send oss ​​en e-post på post@oseberg-entreprenor.no. Eventuelt send oss post til vår fysiske adresse. Alternativt kan du ringe oss. Du har rett til å be om en kopi av informasjonen Oseberg Entreprenør AS har lagret om deg. Vi kan belaste deg NOK 100,- for å dekke kostnadene våre ved å gi deg detaljer om det vi har lagret om deg.

SIKKERHETSREGLSER FOR Å BESKYTTE INFORMASJONEN DIN
Når du gir oss personlig informasjon, tar vi tiltak for å sikre at den behandles sikkert. Vårt nettsted er beskyttet med SSL.

Når vi mottar informasjonen din, gjør vi vårt ytterste for å sikre informasjonen i våre systemer.

BEHANDLINGSANSVARLIG OG DATABEHANDLER
Oseberg Entreprenør AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre nettsider. At Oseberg Entreprenør AS er behandlingsansvarlig innebærer at det er Oseberg Entreprenør AS som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

Et selskap som behandler data på vegne av Oseberg Entreprenør AS, kalles en databehandler. Vi jobber i disse dager med å få på plass databehandleravtaler. Disse vil regulere hvordan databehandler kan behandle data som databehandler har tilgang på. Generelt regulerer en slik avtale at databehandleren kun får behandle personopplysningene på Oseberg Entreprenør AS sine vegne og kun til tydelig definerte formål.

TREDJEPARTSVERKTØY
Skan-kontroll bruker følgende tredjepartsverktøy på vårt nettsted:

  • WordPress – publiseringssystemet som driver nettstedet
  • Google Analytics – nettstedsmåling, her har vi slått på anonymiseringsfunksjonen
  • Google Tag Manager – håndterer sporingskoder 
  • Contact form 7 – håndterer kontaktskjemaer

I noen tilfeller må vi sende din informasjon til våre tredjepartsverktøy, men kun for å fullføre oppgaver og tilby tjenester til deg på våre vegne – og vi sender kun den informasjonen som er nødvendig.

BRUK AV «COOKIES»
På samme måte som mange andre nettsteder, bruker også Oseberg Entreprenør AS sitt nettsted cookies. En cookie er en liten tekstfil som lagres på enheten din av nettsteder du besøker.
De samler data om dine surfevaner, men identifiserer deg ikke som et individ. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og vise relevant markedsføring. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du fjerne cookiene som blir lagret på din PC, via nettleseren din. Dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt. 

Slik avviser eller sletter du dine cookies

Avvisning av cookies: 

Du kan alltid avvise cookies på din PC ved å endre innstillingene i din Internett-browser. Hvor du finner disse innstillingene avhenger av hvilken browser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at dersom du gjør dette, vil det være mange funksjoner og tjenester du ikke kan benytte fordi disse funksjoner og tjenester forutsetter at hjemmesiden kan huske de valg du foretar.

Du kan velge hvilke annonsenettverk du ikke ønsker at skal dele dine persondata på tvers av forskjellige slike nettverk ved å klikke her.

Sletting av cookies:
Cookies som du tidligere har akseptert, kan senere enkelt slettes. Benytter du en PC med en nyere Internett-browser, kan du slette dine cookies ved å benytte snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Dersom disse ikke fungerer, og/eller benytter du en MAC, må du først avklare hvilken browser du benytter og deretter klikke på den relevante linken under:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies (alle browsere)
iPhone, iPad og annet fra Apple
Telefoner med Android styresystem
Telefoner med Windows 7

Husk: Benytter du flere Internett-browsere, må du slette cookies i hver enkelt.

Nedenfor finner du liste over de cookies som brukes på www.oseberg-entreprenor.no 

Nødvendig cookies
Nødvendige cookies bidra til å gjøre en nettside brukbart ved at grunnleggende funksjoner som side navigasjon og tilgang til sikre områder av nettstedet. Nettstedet kan ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.

Navn Leverandør Hensikt Utløpsdato
PHPSESSID oseberg-entreprenor.no Stores session data during a website visit, issued by a PHP application, which is a Web Application framework for building websites, produced by The PHP Group. Session
PHPSESSID www.oseberg-entreprenor.no Stores session data during a website visit, issued by a PHP application, which is a Web Application framework for building websites, produced by The PHP Group. Session

Statistikk-cookies 
Statistikk-cookies hjelper eiere til å forstå hvordan besøkende kommuniserer med nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon.

Navn Leverandør Hensikt Utløpsdato
_gat .oseberg-entreprenor.no Used by Google Analytics to throttle request rate ett minutt
_gid .oseberg-entreprenor.no Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. En dag
_ga .oseberg-entreprenor.no En unik identifikator satt i nettleseren for å måle brukerens interaksjon med nettstedet. 2 år

16 ÅR ELLER YNGRE
Vi er ekstra opptatt av å beskytte personvernet til barn i alderen 16 eller yngre. Hvis du er 16 år eller yngre, vennligst ta kontakt med foreldre / foresatte på forhånd før du gir oss personlig informasjon.

Som opplyst innledningsvis, så kan vi endre disse reglene fra tid til annen. Gjeldende lover og personvern praksis forandres over tid. Hold deg derfor regelmessig oppdatert på våre personvernregler for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer som har blitt gjort.
Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du disse reglene.

Eventuelle spørsmål kan sendes til post@oseberg-entreprenor.no eller send oss post til vår fysiske adresse. Alternativt kan du ringe oss.

Sist oppdatert:
Mai 2018.